Terug naar de resultaten
Verhuurd
Markerkant 12 5 11 in Almere 1314 AJ

Markerkant 12 5 11

1314 AJ Almere
Huurprijs € 1.050,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

WINKEL/BEDRIJFSRUIMTE VAN 109 M² OP HET LEVENDIGE BEDRIJVENTERREIN MARKERKANT
In Almere-Stad op bedrijventerrein Markerkant ligt het “Ondernemerscentrum Markant” met turn-key bedrijfsruimten op de begane grond. De beschikbare bedrijfsruimten van circa 103 m² hebben een entree aan de voor- en de achterzijde. Verder bevinden zich kantoorruimten vanaf circa 32 m² op het terrein deze bevinden...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 109 m² In units vanaf 109 m²
Lees meer

Omschrijving

WINKEL/BEDRIJFSRUIMTE VAN 109 M² OP HET LEVENDIGE BEDRIJVENTERREIN MARKERKANT
In Almere-Stad op bedrijventerrein Markerkant ligt het “Ondernemerscentrum Markant” met turn-key bedrijfsruimten op de begane grond. De beschikbare bedrijfsruimten van circa 103 m² hebben een entree aan de voor- en de achterzijde. Verder bevinden zich kantoorruimten vanaf circa 32 m² op het terrein deze bevinden zich op de eerste verdieping. Het ondernemingsklimaat is ideaal voor startende ondernemers maar ook voor de gevorderde ondernemer is deze plek een inspiratiebron. De vertegenwoordigde branches zijn verschillend, wat de aantrekkingskracht van het “Ondernemerscentrum Markant” zeer vergroot.

LOCATIE
Het “Ondernemerscentrum Markant” ligt aan de Markerdreef vlakbij de Hogering, ter hoogte van de stadsverwarmingscentrale, welke aansluiting heeft op zowel de snelweg richting Amsterdam als richting Utrecht en Lelystad. Vanuit het centrum is het in enkele minuten bereikbaar. Op het terrein zijn o.a. Praxis, Gamma, Brezan, KIA en Kwantum gelegen.

OPLEVERINGSNIVEAU
De bedrijfsruimte wordt in huidige staat met de volgende voorzieningen aangeboden:
• Systeemplafonds met inbouwarmaturen;
• (stads)verwarming;
• Toilet en panty;
• Telefoonaansluiting;
• Vloerbedekking of laminaat;
• Naamsvermelding op gebouw.

PARKEREN
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

SERVICEKOSTEN
Er is een voorschot voor o.a. de energiekosten en voor de schoonmaak van de algemene ruimte opgenomen waarbij deze pro rato het gehuurde oppervlakte worden berekend op basis van nacalculatie.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Energie Prestatie Certificaat:
Bij het plaatsen van dit object op internet was nog geen Energie Prestatie Certificaat beschikbaar. Deze zal op korte termijn, doch voor het sluiten van de huurovereenkomst beschikbaar gemaakt worden.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.050,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 120,83 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 109 m² Verkoopoppervlakte 109 m² Perceeloppervlakte 12345 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 109 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 109 m² Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Nevenbestemming Bedrijfsruimte Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
109 m²
In units vanaf
109 m²
Verkoop vloeroppervlakte
109 m²
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Functie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
109 m²
In units vanaf
109 m²
Route van naar Markerkant 12 5 11, 1314 AJ Almere

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.