Siewe Makelaars

Albrechtlaan 26
1404 AL Bussum
Tel: 035-6990044
wonen@siewe.nl
Antennestraat 44, 1322 AE Almere, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 185.000,- p.j.
Antennestraat 44 in Almere 1322 AE

Omschrijving

LUXUEUZE BEDRIJFSRUIMTE VAN 2100 M² MET LAADDOCK EN 980 M² FRAAIE KANTOORRUIMTE
Op het best bereikbare bedrijventerrein van Almere gelegen, de Gooise Kant, rondom goed ontsloten, zeer representatieve, turn-key bedrijfsruimte met overheaddeur en dockshelter met leveler, kantoorruimte van 980 m² met een zeer fraaie kantine en bijzondere showroom. Parkeergelegenheid op eigen terrein met circa 36 parkeerplaatsen. Het pand is uitstekend bereikbaar door de ligging dicht tegen de A6, op een goede afstand van het centrum èn bereikbaar met het openbaar vervoer.

KANTOORRUIMTE:
Entree met imposante hal en baliefunctie. Op de begane grond zijn 6 kantoorruimtes gesitueerd.
Alle ruimtes zijn voorzien van vloerbedekking, systeemplafonds, draai/kiep ramen welke van binnen zijn voorzien van zonnewering en topkoeling. Toiletgroep met dames en heren toilet. Op de verdieping zijn diverse kantoorkamer en toiletgroepen. Mooie en moderne volledige kantine.

SHOWROOM
Bij het pand is een extra showroom beschikbaar van circa 149 m².Het gaat om een architectonisch bijzondere ruimte met fraaie gebogen lijnen en trappartijen, verdeeld over 3 bouwlagen.

BEDRIJFSHAL
Twee bedrijfshallen van ca. 2100 m² met
- hoogte hal 8.15 meter
- c.v.-gestookte heaters
- stadsverwarming
- gecoate vloer
- dockshelter met leveler
- een normale overheaddeur
- loopdeur
- verlichtingsarmaturen

PARKEREN
Op het terrein zijn 12 parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar (omheind) en ca. 24 extra parkeerplaatsen op het naastliggende terrein (gezamenlijk).

BEREIKBAARHEID
Het pand is goed bereikbaar, zowel per openbaar vervoer als met de auto. De A6 richting Amsterdam en Lelystad is binnen enkele minuten bereikbaar. Vanaf hier kunt u doorrijden naar de A1 richting Amsterdam of Amersfoort of de A27 richting Utrecht.

HUURSOM
€ 185.000,-- per jaar exclusief BTW

CONTROLE OP DE PRODUCTIE VAN SOFTDRUGS
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

ENERGIEPRESTATIECERTIFICAAT
Bij het plaatsen van dit object op internet was nog geen Energie Prestatie Certificaat beschikbaar. Deze zal op korte termijn, doch voor het sluiten van de huurovereenkomst beschikbaar gemaakt worden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 185.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1994 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 3080 m² Perceeloppervlakte 9999 m² Vrije hoogte 820 cm Oppervlakte kantoorruimte 980 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 36 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 2100 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op 1500 m tot 2000 m