Terug naar de resultaten
Nieuw
Markerkant 12 5 04 in Almere 1314 AJ

Markerkant 12 5 04

1314 AJ Almere
Huurprijs € 900,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

WINKELRUIMTE VAN 103 M² OP HET LEVENDIGE BEDRIJVENTERREIN MARKERKANT
In Almere-Stad op bedrijventerrein Markerkant ligt het “Ondernemerscentrum Markant” met turn-key winkel/bedrijfsruimten op de begane grond. De beschikbare bedrijfsruimten van circa 103 m² hebben een entree aan de voor- en de achterzijde en detailhandel is hier toegestaan. Verder bevinden zich kantoorruimten vanaf circa 32...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 103 m² In units vanaf 103 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

WINKELRUIMTE VAN 103 M² OP HET LEVENDIGE BEDRIJVENTERREIN MARKERKANT
In Almere-Stad op bedrijventerrein Markerkant ligt het “Ondernemerscentrum Markant” met turn-key winkel/bedrijfsruimten op de begane grond. De beschikbare bedrijfsruimten van circa 103 m² hebben een entree aan de voor- en de achterzijde en detailhandel is hier toegestaan. Verder bevinden zich kantoorruimten vanaf circa 32 m² op het terrein deze bevinden zich op de eerste verdieping. Het ondernemingsklimaat is ideaal voor startende ondernemers maar ook voor de gevorderde ondernemer is deze plek een inspiratiebron. De vertegenwoordigde branches zijn verschillend, wat de aantrekkingskracht van het “Ondernemerscentrum Markant” zeer vergroot.  

LOCATIE
Het “Ondernemerscentrum Markant” ligt aan de Markerdreef vlakbij de Hogering, ter hoogte van de stadsverwarmingscentrale, welke aansluiting heeft op zowel de snelweg richting Amsterdam als richting Utrecht en Lelystad. Vanuit het centrum is het in enkele minuten bereikbaar. Op het terrein zijn o.a. Praxis, Gamma, Brezan, KIA en Kwantum gelegen.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkelruimte wordt in huidige staat met de volgende voorzieningen aangeboden:
• Systeemplafonds met inbouwarmaturen;
• (stads)verwarming;
• Toilet en panty;
• Telefoonaansluiting;
• Laminaat;
• Naamsvermelding op gebouw.
• Inboel en rolluiken (voor- en achterkant) ter overname. 

PARKEREN
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

SERVICEKOSTEN
Er is een voorschot voor o.a. de energiekosten en voor de schoonmaak van de algemene ruimte opgenomen waarbij deze pro rato het gehuurde oppervlakte worden berekend op basis van nacalculatie.

De plattegrond is op basis van een schets en exacte maten kunnen enigszins afwijken.

De interieurfoto's zijn gemaakt op basis van Styleswitchers om u een indruk te geven hoe de ruimte ingericht zou kunnen worden.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal. 

Energie Prestatie Certificaat:
Bij het plaatsen van dit object op internet was nog geen Energie Prestatie Certificaat beschikbaar. Deze zal op korte termijn, doch voor het sluiten van de huurovereenkomst beschikbaar gemaakt worden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 900,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 85,83 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 103 m² Verkoopoppervlakte 103 m² Perceeloppervlakte 12345 m² Frontbreedte 500 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 103 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
103 m²
In units vanaf
103 m²
Verkoop vloeroppervlakte
103 m²
Frontbreedte
500 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Markerkant 12 5 04, 1314 AJ Almere

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.