Terug naar de resultaten
Te koop
Karperweg 25 in Almere 1317 SN

Karperweg 25

1317 SN Almere
Vraagprijs € 780.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

BIJZONDER FRAAI BEDRIJFSPAND VAN CIRCA 660 M² MET FRAAIE UITSTEKEND ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE WONING VAN 175 M² MET ZWEMBAD OP EEN PERCEEL 1742 M². DE WONING KAN NATUURLIJK OOK GEBRUIKT WORDEN ALS KANTOOR.
Dit is eigenlijk het ideale woon/werkpand. Gelegen tegenover een gemoedelijke woonwijk met een privacyvolle tuin en volstrekt geen inkijk. Een uitstekende multifunctionele bedrijfshal die...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 836 m² In units vanaf 660 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

BIJZONDER FRAAI BEDRIJFSPAND VAN CIRCA 660 M² MET FRAAIE UITSTEKEND ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE WONING VAN 175 M² MET ZWEMBAD OP EEN PERCEEL 1742 M². DE WONING KAN NATUURLIJK OOK GEBRUIKT WORDEN ALS KANTOOR.
Dit is eigenlijk het ideale woon/werkpand. Gelegen tegenover een gemoedelijke woonwijk met een privacyvolle tuin en volstrekt geen inkijk. Een uitstekende multifunctionele bedrijfshal die geen overlast veroorzaakt aan de woning.

De bedrijfshal is geschikt voor zowel productie als logistiek met een gevlinderde vloer, een vrije overspanning van 15 meter, veel licht en een goede toegankelijkheid. Gelegen op bedrijventerrein Gietersplaats vrijwel direct aan de A6 met dus een uitstekende ontsluiting naar de A6 en de A27.

OPLEVERINGSNIVEAU
Volledig bestraat en omheind buitenterrein.

UITSTEKEND ONDERHOUDEN, HEERLIJKE GEZINSWONING VAN 175 M² MET PRIVACYVOLLE TUIN EN ZWEMBAD
Begane grond:
Hal, toilet, open keuken met bar, koel/vrieskast, keramische 4 pits kookplaat, afwasmachine. Fraaie lichte woonkamer met erker, schuifpui naar tuin en open haard.

Verdieping:
4 Slaapkamers waarvan één met dakterras. Airconditioning. Badkamer met ligbad, douchecabine, enkele wastafel, hangend toilet.

Tuin:
Fraai aangelegde privacyvolle tuin met 2 terrassen en vijver, verwarmd zwembad van ca. 3,4 m breed en 7,2 m lang, houten bungalow nu in gebruik als schuurtje. Gazon rondom met veel begroeiïng van struiken en bomen.

BEDRIJFSRUIMTE
- overheaddeur, elektrisch 4 m breed, 4 m hoog met tochtsluis
- 18,4 m diep en 29 m breed, 5,5 m hoog en vrije overspanning van 15 meter
- gevlinderde betonnen vloer
- 4 heaters met stadsverwarming
- 3 daklichten
- lichtarmaturen
- krachtstroom
- brandhaspel
- alarm
- nooddeur naast overheaddeur

Aan de voorzijde van de hal is het buitenterrein bestraat en is er een af te sluiten hek.

PARKEREN
Voldoende vrij parkeren op de openbare weg en op eigen terrein.

BESTEMMINGSPLAN
Het perceel heeft een bestemming "Gemengd 1" en bestemd voor
- bedrijven inclusief ondergeschikte detailhandel
- dienstverlening
- sport
- cultuur en ontspanning
- detailhandel in ABC goederen

LOCATIE
Gietersplaats is een binnenstedelijke werklocatie in Almere Stad Oost, aan de Hogering, maar met beperkt zicht hiervandaan. Hier is het midden- en kleinbedrijf met kleinschalige industriële, ambachtelijke, handels- en dienstverlenende activiteiten vertegenwoordigd tot en met milieucategorie 2. De bedrijven bevinden zich minder dicht op de woonwijk dan bij andere binnenstedelijke werklocaties en kent ook geen woon-werk units of kantoren. Op het terrein is breedband internet via glasvezel aanwezig. Er zijn verder geen voorzieningen op het terrein maar er bevindt zich een Buurtsuper op korte afstand. Het terrein wordt collectief beveiligd door de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Almere, voor de bij SBBA aangesloten deelnemers. Het bedrijventerrein, van ca 3,4 ha netto, heeft de uitstraling van een gemengd terrein en er zijn voornamelijk dienstverleners, ambachtelijke bedrijven en aannemingsbedrijven te vinden. Bedrijven die hier al gevestigd zijn zijn o.a. Aannemingsbedrijf Mateboer, Corporate Solutions, Teleng Audio en Licht en ABC Displays. Het terrein is bereikbaar binnen ca 8 autominuten van de A6 (afrit 3 en 6) en er bevindt zich een bushalte op redelijke afstand met verbinding naar Almere CS en NS Station Almere Buiten.

BEREIKBAARHEID
Het pand is gelegen direct aan de Hoger Ring. Deze weg ontsluit naar de A 27 en de A6 in slechts enkele minuten. De verbindingen richting met name Amsterdam als Utrecht en Lelystad zijn de afgelopen jaren sterk verbeterd. De komende jaren zal dat proces zich nog doorzetten met onder meer een verbreding van de Hoge Ring. . Met de stadsbus in twaalf minuten van station Almere Centrum naar de dichtstbijzijnde bushalte.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar 2002
- Afmetingen zijn globaal bepaald.

ENERGIE PRESTATIE CERTIFICAAT
Bij het plaatsen van dit object op internet was nog geen Energie Prestatie Certificaat beschikbaar. Deze zal op korte termijn, doch voor het sluiten van de koopovereenkomst beschikbaar gemaakt worden.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 780.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2002 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 836 m² Perceeloppervlakte 587 m² Oppervlakte kantoorruimte 176 m² Diversen In units vanaf 660 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Logistieke functie
Ja
Oppervlakte
660 m²
In units vanaf
660 m²
Vrije overspanning
15 m
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
176 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen
Route van naar Karperweg 25, 1317 SN Almere

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.