Terug naar de resultaten
Verhuurd
Havenstraat 20 in Huizen 1271 AE

Havenstraat 20

1271 AE Huizen
Huurprijs € 695,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

ALGEMEEN
Huizen heeft een groeiend verzorgingsgebied met thans circa 45.000 inwoners en een belangrijke waterrecreatie- en centrumfunctie. Inwoners van de regio Gooi en Vechtstreken komen in Huizen recreëren en winkelen. Ook steeds meer bewoners van het aangrenzende deel van de provincie Flevoland ontdekken de aantrekkelijke mogelijkheden van Huizen. Met de wegverbinding via de Stichtse Brug...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 42 m² In units vanaf 42 m²
Lees meer

Omschrijving

ALGEMEEN
Huizen heeft een groeiend verzorgingsgebied met thans circa 45.000 inwoners en een belangrijke waterrecreatie- en centrumfunctie. Inwoners van de regio Gooi en Vechtstreken komen in Huizen recreëren en winkelen. Ook steeds meer bewoners van het aangrenzende deel van de provincie Flevoland ontdekken de aantrekkelijke mogelijkheden van Huizen. Met de wegverbinding via de Stichtse Brug en de veerdienst over het Gooimeer ligt een dagje Huizen voor inwoners van Almere, Lelystad en Zeewolde gemakkelijk binnen handbereik. In het levendige hart van het centrum liggen moderne gespecialiseerde winkels, boetiekjes, restaurants, cafés en vestigingen van landelijke winkelbedrijven.

OBJECT
Deze winkel van ca. 42 m² is gelegen aan de aanrij route naar het winkelhart in het Oude Centrum, met publiek aanzuigend winkelaanbod.
De omliggende toonaangevende detaillisten zijn o.a. New York Pizza, de Natuurwinkel, Expert, Bunschoten Mode, Freewear en vele andere publiekstrekkers.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt casco verhuurd, inclusief de navolgende voorzieningen:
•toiletunit;
•pantry;
•geëgaliseerde vloer;
•winkelpui.

PARKEREN
In de directe omgeving alsmede direct voor de winkel zijn voldoende onbetaalde parkeerfaciliteiten aanwezig (blauwe zone).

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan “Hoofdwinkelcentrum” van de Gemeente Huizen geeft aan dat de gronden bestemd zijn voor het gebruik als "Centrum-1", derhalve is de winkelruimte uitermate geschikt voor het gebruik als ruimte voor:
•detailhandel;
•dienstverlening;
•horeca bedrijven uit ten hoogste categorie 1a van de Staat van Horeca activiteiten.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 695,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1932 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 42 m² Verkoopoppervlakte 42 m² Diversen In units vanaf 42 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
42 m²
In units vanaf
42 m²
Verkoop vloeroppervlakte
42 m²
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja

Plattegronden

Havenstraat 20 in Huizen 1271 AE

360° Foto's

Route van naar Havenstraat 20, 1271 AE Huizen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring