Terug naar de resultaten
Verhuurd
Schoepenweg 51 D in Lelystad 8243 PX

Schoepenweg 51 D

8243 PX Lelystad
Huurprijs € 850,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

OP MOOIE ZICHTLOCATIE AAN DE WESTERDREEF GELEGEN TURN-KEY BEDRIJFSRUIMTE VAN CA 130 M² ALGEMEEN Moderne, uiterst functionele, turn-key bedrijfsruimte van totaal circa 130 m² BVO waarvan 65 m² kantoorruimte op de eerste verdieping met eigen parkeergelegenheid en per direct beschikbaar. Het bedrijfspand waar deze unit in is gelegen is uitstekend gelegen direct aan de Westerdreef op een uitstekende...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 130 m² In units vanaf 65 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

OP MOOIE ZICHTLOCATIE AAN DE WESTERDREEF GELEGEN TURN-KEY BEDRIJFSRUIMTE VAN CA 130 M²

ALGEMEEN
Moderne, uiterst functionele, turn-key bedrijfsruimte van totaal circa 130 m² BVO waarvan 65 m² kantoorruimte op de eerste verdieping met eigen parkeergelegenheid en per direct beschikbaar. Het bedrijfspand waar deze unit in is gelegen is uitstekend gelegen direct aan de Westerdreef op een uitstekende zichtlocatie op industrieterrein Noordersluis en heeft een hoogwaardig opleveringsniveau.

INDELING
Begane grond:
Entree, bedrijfsruimte met een vrije hoogte van ca. 3.80 m. bereikbaar middels een electrische overheaddeur, toilet en keuken.

1e Verdieping:
Overloop, kantoor met keukenblok.
De kantoorruimte heeft een uitstekende lichtinval en is voorzien van een fraaie vloerbedekking, systeemplafonds en wandafwerking.

OPLEVERING
- Volledig geïsoleerd.
- Alarminstallatie.
- Verwarmingsinstallatie.
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen.
- Wandafwerking.
- Electrische overheaddeur.

Sommige foto's wijken af van de werkelijkheid, maar geven een indruk.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan mogen zich hier bedrijven vestigen tot en met categorie 3.1. Het gaat dan om ondermeer perifere detailhandel, productiegebonden detailhandel mits het niet om voedings- en genotmiddelen gaat.

LOCATIE
Bedrijventerrein Noordersluis, gelegen in het zuidwesten van lelystad en is circa 196 hectare groot. Op dit terrein vind je met name bedrijven in de industrie en groothandel. Maar ook zijn er dienstverlenende bedrijven, en andere bedrijven op de representatieve locaties langs de dreven. Bedrijventerrein Noordersluis heeft een gemengd karakter. Het terrein is goed bereikbaar vanaf de snelweg A6 richting Almere/Amsterdam/Utrecht en de andere kant op richting Noord Nederland. Daarnaast bent u via de Houtribdijk snel in Noord-Holland.

PARKEERGELEGENHEID
Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Energie Prestatie Certificaat:
Bij het plaatsen van dit object op internet was nog geen Energie Prestatie Certificaat beschikbaar. Deze zal op korte termijn, doch voor het sluiten van de huurovereenkomst beschikbaar gemaakt worden.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 850,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 130 m² Perceeloppervlakte 1411 m² Oppervlakte kantoorruimte 65 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 65 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Oppervlakte
65 m²
In units vanaf
65 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
65 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Route van naar Schoepenweg 51 D, 8243 PX Lelystad

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring