Terug naar de resultaten
Te huur
Amsterdamsestraatweg 9 E in Naarden 1411 AW

Amsterdamsestraatweg 9 E

1411 AW Naarden
Huurprijs € 140,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Op een uitstekende locatie dicht tegen de A1, aan de rand van Naarden Vesting gelegen, bijzonder fraai gerenoveerd representatief kantoorpand met een unieke industriële uitstraling. Het pand is volledig gerenoveerd en aan de achterzijde gesloopt en opnieuw opgebouwd. De originele details van het pand zijn weer in ere hersteld. De plafonds met lichtkoepels geven het pand een luxueuze uitstraling....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 221 m² In units vanaf 221 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op een uitstekende locatie dicht tegen de A1, aan de rand van Naarden Vesting gelegen, bijzonder fraai gerenoveerd representatief kantoorpand met een unieke industriële uitstraling. Het pand is volledig gerenoveerd en aan de achterzijde gesloopt en opnieuw opgebouwd. De originele details van het pand zijn weer in ere hersteld. De plafonds met lichtkoepels geven het pand een luxueuze uitstraling. In dit fraaie pand zijn 2 units beschikbaar gekomen met een afmeting van 259 m² BVO en 221m² VVO. De units bevinden zich op de 1e verdieping, bereikbaar via één gezamenlijke chique entree met lift. Het royale dakterras is direct vanuit deze kantoorruimte te betreden.

INDELING:
Kantoortuin met eiken vloer, keuken met bar, spreekkamer en seperate berging. Direct toegang tot het dakterras.

AFMETINGEN
Unit D 221 m² VVO / 259 m² BVO
Unit E 221 m² VVO / 259 m² BVO

OPLEVERINGSNIVEAU
- Lichtarmaturen
- Wandafwerking
- Alarminstallatie
- Brandmeldinstallatie
- Brandblusvoorzieningen
- Pantry
- Airconditioning

Een extra is het fraaie dakterras aan de achterzijde van het pand, bereikbaar door middel van een brede trap. Het kan gezamenlijk gebruikt worden met huurders van de andere units.

PARKEREN
Deze unit beschikt over 3 parkeerplaatsen. Daarnaast kunt u vrij parkeren op de openbare weg waar doorgaans voldoende parkeergelegenheid voor handen is.

LOCATIE
Het pand ligt vrijwel direct aan de A1. Amsterdam, Almere, Amersfoort, Hilversum en Utrecht zijn binnen 30 autominuten bereikbaar.

HUURSOM
€ 140,-- per m² te rekenen over het BVO.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 140,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 415,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 221 m² Perceeloppervlakte 999999 m² Energie Energieklasse E Energieindex 1.57 Energie einddatum 10-03-2027 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 221 m² Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Voldoende gratis parkeergelegeheid op de openbare weg. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud binnen toel. Uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Onderhoud buiten toel. Uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op 2000 m tot 3000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
221 m²
In units vanaf
221 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Turnkey
Ja
Route van naar Amsterdamsestraatweg 9 E, 1411 AW Naarden

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.