Taxeren

Een waardebepaling op basis van een gut feeling of een gedegen analyse?

De tijd dat een taxatierapport niet meer was dan een A4’tje en een gut feeling ligt ver achter ons. Siewe Zakelijk is specialist in taxaties van bedrijfsobjecten. Of het nu gaat om een kantoorgebouw, een bedrijfshal of een winkelpand. We taxeren gedegen en volgens voorgeschreven rekenmodellen met goed onderbouwde uitgangspunten en volgens voorgeschreven normen. Om die redenen staat Siewe Zakelijk bij alle banken hoog aangeschreven en is hij gekwalificeerd op het hoogste niveau. Heb je een bedrijfsobject dat getaxeerd moet worden? Bel ons!

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Een inschrijving in het NRVT wordt geëist door elke bank. Het is een organisatie die toezicht houdt op het opleidingsniveau inclusief continue nascholing van taxateurs. De wijze waarop zij waarop we taxeren, verslag uitbrengen (de onderbouwing en administratie) is een eis die vaak voortvloeit uit regelgeving van De Nederlandse Bank. Het NRVT bemoeit zich niet met de daadwerkelijke uitkomst van een taxatie en zal dus nimmer uitspraak doen over de hoogte van een waardering. Het heeft een tuchtcollege. Siewe Zakelijk is sinds de oprichting ingeschreven in dit register.

TMI

TMI

Siewe Bedrijfsmakelaars was als één van de eersten aangesloten bij het TMI (Taxatie Management Instituut). Het TMI draagt zorg voor de kwaliteit en het beheer van het uniforme Taxatie Management Systeem. Hoofddoel van het systeem is dat taxateurs kunnen gaan werken vanuit dezelfde richtlijnen. Bovendien eisen de meeste banken dat taxaties worden uitgevoerd door taxateurs die werken op basis van de methodieken en standaarden van het TMI.

Registered European Valuator REV

Leonard van Loon mag de titel Registered European Valuator voeren. Die is vergelijkbaar met het  RICS, maar dan gericht op Europa. Het betekent zonder meer dat onze taxaties kunnen voldoen aan de hoogste standaarden die gesteld worden in de branche, vastgelegd in het Blue Book: De European Valuation Standards EVS. Voor sommige taxaties en door sommige banken en bijvoorbeeld beursgenoteerde bedrijven wordt dit geëist.

NVM

NVM
 

NVM Business is de autoriteit op het terrein van bedrijfs-onroerend goed en richt zich primair op MKB. In discussies omtrent ontwikkelingen in de branche en maatschappij speelt NVM  Business een belangrijke, zo niet leidende rol. Ook is NVM Business het kenniscentrum van de branche.

Voordelen van taxatie Siewe Zakelijk:

• snel en accuraat
• geaccepteerd door alle banken
• marktconform tarief

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring