Verhuren & Verkopen

Tijd voor een volgende stap… Je gaat verkopen of verhuren

Gaan we verkopen of verhuren? Voor welke prijs en hoe vliegen we aan? Siewe Zakelijk heeft antwoord op al deze vragen. Vanuit onze uitgebreide kennis en expertise adviseren we je of verkopen en verhuizen inderdaad de beste optie is. En als dan eenmaal de kogel door de kerk is, nemen we je het werk uit handen. Via ons uitgebreide netwerk, Funda in Business en marketingtools vinden we meestal snel een koper of huurder. En natuurlijk zorgen we ervoor dat we voor jou het  maximale eruit halen.

Je kunt maar één keer een eerste indruk maken

Onze presentaties van bedrijfsobjecten zijn onderscheidend en van hoge kwaliteit. Geen zelfgemaakte kiekjes, maar professionele fotografie. En natuurlijk met duidelijke plattegronden, een aansprekende tekst en goede inhoudelijke informatie. We kijken welke manier van vermarkten werkt en zijn niet bang om nieuwe media of methoden uit te proberen. Zo blijkt bijvoorbeeld een eigen gemaakt vlog met de promotie van een bedrijfsobject 5 keer meer bekeken te worden dan een professionele film. Dus zetten we dit vaker in. Alles om ons doel te bereiken.

Een goede huurder is goud waard

Van plan om je bedrijfspand te verhuren? Deels of volledig? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een huurder die zijn geld waard is. Die kunnen wij nog niet garanderen, maar met onze uitgebreide solvabiliteitscheck worden wel de grootste risico’s uitgesloten. Wij nemen onze taak heel serieus en doen gedegen onderzoek. Een snelle verhuur is niet ons doel, wij streven altijd naar de lange termijn. Zowel in verhuur als in zakenrelaties.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring