Medewerkers

 • Team Siewe/Zakelijk

  Het team van Siewe Zakelijk bestaat uit twee mensen. Leonard van Loon en Renate Brouwers. Een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld. Op die manier kunnen we jou ontzorgen en heb je altijd iemand aan de telefoon die je verder kan helpen. Leonard en Renate stellen zich graag aan je voor.

  T 035 699 00 43 ('t Gooi)
  T 036 303 09 94 (Almere)
  E zakelijk@siewe.nl

 • Leonard van Loon MRE REV

  makelaar-taxateur

  Ik ben geboren voor het makelaarsvak. Dat kan niet anders, want elke dag geniet ik van wat ik doe. Dat doe ik dan ook al ruim 30 jaar. De klant verrassen met een advies of oplossing waar hij geen seconde aan gedacht heeft, dat geeft mij energie. Om ervoor te zorgen dat ik niet alleen uit ervaring en passie put, school ik mezelf continu bij. Diepgaande kennis helpt mij om mijn zakelijke klanten te ontzorgen.

  T 035 699 00 43
  E leonard@siewe.nl

 • Renate Brouwers

  commercieel medewerker 

  Renate Brouwers is onze commercieel medewerker. En dat doet ze met een enorme drive. We zijn blij dat deze energieke collega onderdeel is van ons team. Hoe afwisselender de dag, hoe leuker Renate haar werk vindt.
  “Ik regel het reilen en zeilen op kantoor maar ook daarbuiten. Van de marketing tot de huurovereenkomsten en het plannen van alle afspraken/bezichtigingen. Ik vind het heerlijk als er druk op de ketel staat en ik zelfstandig kan werken binnen het team. Daarom ben ik hier ook zo op mijn plek. Bij Siewe krijg je het vertrouwen en de vrijheid om je eigen boontjes te doppen en initiatieven uit te rollen. Daar groei je van als mens. Ik had al ervaring in bedrijfshuisvesting en dat ga ik met plezier op dit kantoor toepassen. Waar ik elke dag weer naar streef? Een blije klant!” 

  T 035 699 00 43
  E renate@siewe.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring