Medewerkers

 • Team Siewe/Zakelijk

  Het team van Siewe Zakelijk bestaat uit drie mensen. Leonard van Loon, Floris van Dorp en Irene Walet. Een hecht team dat door de jaren heen goed op elkaar is ingespeeld. Op die manier kunnen we jou ontzorgen en heb je altijd iemand aan de telefoon die je verder kan helpen. Leonard, Floris en Irene stellen zich graag aan je voor.

  T 035 699 00 43 ('t Gooi)
  T 036 303 09 94 (Almere)
  E zakelijk@siewe.nl

 • Leonard van Loon MRE REV

  makelaar-taxateur

  Ik ben geboren voor het makelaarsvak. Dat kan niet anders, want elke dag geniet ik van wat ik doe. Dat doe ik dan ook al ruim 30 jaar. De klant verrassen met een advies of oplossing waar hij geen seconde aan gedacht heeft, dat geeft mij energie. Om ervoor te zorgen dat ik niet alleen uit ervaring en passie put, school ik mezelf continu bij. Diepgaande kennis helpt mij om mijn zakelijke klanten te ontzorgen.

  T 035 699 00 43
  E leonard@siewe.nl

 • Floris van Dorp 

  bedrijfsmakelaar i.o.

  Floris van Dorp is ‘the new kid on the block’. Jong en nog maar net gestart in het makelaarsvak. Maar misschien wel gedrevener dan wij allemaal bij elkaar. Wij hadden hem al gespot als talent toen hij als accountmanager bij ons over de vloer kwam. “Ik heb veel plezier in mijn werk en vind het heel prettig om op een kantoor te werken waar woningmakelaar en bedrijfsonroerend goed gecombineerd worden. Dat zorgt voor een prettige dynamiek. Er hangt een relaxte sfeer bij ons op kantoor en de benadering richting onze klanten is persoonlijk. Bij Siewe Zakelijk moet je snel schakelen en wordt er vanuit een bedrijfsbehoefte gehandeld. Heel uitdagend. Ik breng graag wat leven in de brouwerij met een grapje of door iets te organiseren. Bij Siewe wordt keihard gewerkt, maar wel met plezier en dat bevalt mij heel goed.”

  T 035 699 00 43
  E floris@siewe.nl

 • Renate Brouwers

  commercieel medewerker binnendienst

  Renate Brouwers is onze commercieel binnendienstmedewerker. Meer informatie volgt nog. 

  T 035 699 00 43
  E renate@siewe.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring